A Cobra Computer Kft. csapata

Ismerjen meg minket!

Szakterületünk, tevékenység

1986 évtől - a megalakulás óta - a Cobra Computer Kft. fő szakterülete irodai, elsősorban a pénzügyi/számviteli munkát támogató programok fejlesztése, értékesítése, és támogatása.


Amiért minket választanak az ügyfelek

Az a tény, hogy cégünk jubileumi 25. születésnapját ünneplte 2011-ben, nemcsak egy racionális, a körülményekhez jól alkalmazkodó rugalmas cégműködést sugall, hanem felbecsülhetetlen az a szakmai tudás és tapasztalat, mellyel az irodai szoftverek fejlesztésében, értékesítésében és üzemeltetésében rendelkezünk. Bátran kijelenhető, hogy aki hozzánk fordul, „nem vesz zsákbamacskát”.


Sikereink, amire büszkék vagyunk

Cégünk 1988-ban az elsők között jelent meg a magyarországi piacon ügyviteli szoftverrel, mely még DOS alatt futott. Ez a termékünk (CobraContoPusz) több mint 2.000 vállalkozás ügyviteli munkáját segítette. 1996-ban került piacra Windows alatt futó termékeink (CobraContoWin+ ügyviteli program, és CobraContoLight számlázó program), melyek 15 éves pályafutásuk alatt 10.000 példányban került bevezetésre. Termékkínálatunkat tovább bővítettük CRM rendszerrel, illetve bér- és munkaügyi programokkal, hogy teljes irodai megoldást tudjunk kínálni. A több mint 25 éves fennállása alatt cégünk egyszer sem volt veszteséges, kötelezettségeinket (mind az adóhatóság, mind szállítóink felé) határidőre teljesítettük. Gazdálkodásunk külső forrás bevonása nélkül is stabil. Több közép- és felsőoktatási intézmény a szoftverünk segítségével oktat.


Cégek, akikkel a kapcsolatot keressük

Azokkal a vállalkozásokkal keressük az üzleti kapcsolatot, amelyek informatikai megoldást keresnek cégük működésének, gazdálkodási folyamatainak, ügyfélkapcsolati munkájuknak kézbentartására, átláthatóságára, racionalizálására.

Kapcsolat