Számla modul

ÚJ: Pénztárgép kapcsolat

Az új online pénztárgép illesztés segítségével a készletkezelés automatikusan megtörténi az ügyviteli rendszerben. Az ügyviteli rendszerünk a SAM4S NR-440-es elektronikus kasszához van illesztve. A pénztárgép ad és kér információt az ügyviteli rendszertől. A pénztárgépen keresztül számla is kiállítható.

Szabadon és tetszőlegesen definiálható számlatömbök

Mire jó a számlatömb paraméterezése? Az ügyviteli rendszerben nagyon sok automatizmus működik, amely a munka hatékonyabbá tételét, a gyorsabb munkavégzést szolgálja. A számlatömb paraméterezésével meghatározhatjuk a számlaformátumot, a bankszámlaszámokat, a számlakészítő különböző kapcsolatait (pénzügy, készletkezelés), a kerekítési szabályokat ..stb. Továbbá a számlatömbök segítségével rendezhetjük a számlainkat is csoportokban. arra is lehetőség van, hogy egy számlatömbbe kezeljük a különböző devizás és forintos számláinkat, de a forint kerekítési szabályai miatt ez nem ajánlott.

Devizás számla kiállítása

Az ügyviteli programban különböző devizában kiállíthatunk számlát. Az ügylettípus alapján, a belföldi devizás érékesítésnél a számlán az ÁFA információ forintban az aktuális árfolyammal megjelenik.

Számlasablonok, „Korábbi” funkció

Az ügyviteli, vállalatirányítási rendszer a gyors számlakiállítás támogatása céljából előre definiált, tetszőleges számú számlasablonokat lehet létrehozni, melyből egy alapértelmezettként beállítható (amely azt jelenti, hogy a számlatömbbe belépve rögtön felkínálódik). A számlasablon létrehozásával megadható, a számla kötelező elemei ezek a sablonok tetszőlegesen változtathatóak), így az értékesítés támogatása még hatékonyabb, mert a kötelező elemeket az ügyviteli szoftver véglegesítéskor leellenőrzi, a törzsadatokból automatikusan beemeli és az esetleges kötelező elem hiánya esetén jelez a felhasználónak. A korábbi számla funkcióval a korábbi értékesítés számlája beemelhető és szerkeszthető, mint egy új számla.

Több nyelven megadható a termék/szolgáltatás neve

Az ügyviteli rendszer a partnernél beállított kommunikációs nyelv alapján automatikusan azon a nyelven állítja ki a számlát, ajánlatot a rendszerben, amely a partnernél beállításra került.

Tetszőleges termékleírás definiálás

Az ügyviteli program termék/szolgáltatás törzsnél megadott leírás (a kommunikációs nyelvnek megfelelően) beemelhető a számlára.

Megjegyzések

A számla fej/láb jegyzetén kívül a tételekhez is tetszőleges hosszúságú megjegyzés írható az ügyviteli program számla moduljában.

Tetszőleges árkategória hozzárendelés

A különböző árakat rendelhetünk termék/szolgáltatásokhoz, amely árformák a partnerhez rendelhető. A partnert beemelve a számlára a program már a partnerhez rendelt árformával számol.

Akciós árak kezelése

Az ügyviteli rendszerben meghatározzuk az akciós árat termékenként. A számla kiállításakor, ha a partnernek nincs szerződéses ára, vagy jobb ára, mint az akciós ár, akkor a program azt emeli be.

Szerződéses árak kezelése

A termékekre/szolgáltatásokra szerződéskötés esetén felvehetünk szerződéses árat, ahol a partnert és az időszakot jelölhetjük meg, illetve a szerződéses árat és annak devizáját. A szerződött partnernek az ügyviteli rendszer a szerződés ideje alatt a szerződésben meghatározott árral állítja ki a számlát.

  • csatolmányok kezelése

A vállalatirányítási program minden moduljánál lehetőség van csatolmányok kezelésére, dokumentumokat, képek csatolhatók a rendszerbe. A termék törzsadataihoz is lehet dokumentumokat, képeket csatolni.

  • szállítólevélből számla készítése (szállítók összevonása)

A készletnyilvántartás során az ügyviteli programban kiállított szállítóleveleket csoportosan is számlázhatjuk, megnézhetjük, hogy mely szállítólevelek nincsenek még leszámlázva.


Próbálja ki ingyen!
Töltse le a DEMO-t!

Kérjen személyes
termékbemutatót!

Kérjen személyreszabott
árajánlatot!