Vállalatirányítási program: Pénzügy modul

„Sokat tudó, de mégis egyszerűen kezelhető minőségi termék”

ÚJ: Késedelmi kamatszámítás

Az ügyviteli rendszerünk késedelmi kamatszámítást végez árfolyam és részletfizetések figyelembe vételével. A komplex lekérdezés lehetővé teszi az Exceles importot, ahol összesítő és egy másik munkalapon részletezően bemutatja a kamatok alakulását a késések szerint. Az automatikus bekérőlevél legenerálásának fejlesztése folyamatban van.

Egyszerűen javíthatunk, akár még évnyitást követően is az előző évben

Az ügyviteli rendszer képes arra, hogy évnyitást követően, ha az előző adóévben mégis változtatni szükséges valami, akkor azt ott nyugodtan megtehetjük és egy gombnyomásra automatikusan kijavítja a nyitótételeket is a következő évben! Más rendszerekkel ellentétben nem igényel kézi beavatkozást! Nyugodtan javíthat több tételt is, az évnyitás megismétlésével az ügyviteli program felismeri, hogy mely tételeken volt változás és korrigálja azokat a változásnak megfelelően.

Automatikus elektronikus banki feldolgozás

Az ügyviteli rendszerben az elektronikus banki kivonat beolvasható, a vevő és szállítói számlákkal automatikusan összepontozható, nem kell kézzel elvégezni a kiegyenlítéseket. Ez igen meggyorsítja a könyvelést, pillanatok alatt elvégezhető a banki kiegyenlítések.

Pénztárkezelés

Forintos és devizás pénztárkezelést biztosít az ügyviteli rendszer. A pénztáron keresztüli szállítói és vevői kiegyenlítések…

Fájlcsatolás (dokumentumok, szkennelt iratok csatolása)

A pénzügyi bizonylatokhoz csatolhatóak különböző dokumentumok, számlák. A pénztári bevételi és kiadási bizonylatokról automatikus pdf generálódik és csatolódik bizonylathoz.

Másodlagos könyvelés

Az ügyviteli programban lehetőség van a 6-os, 7-es számlaosztályokra könyvelni automatikusan.

Gyűjtőkódos többdimenziós analitika

A dobozos szoftverekkel ellentétben az ügyviteli rendszerünkben tetszőlegesen kialakítható és testre szabható az analitikák, kimutatások készítése! A könyvelési tételekhez több gyűjtő is rendelhető és a gyűjtők pedig kategóriákba sorolhatók. Egy gyűjtő több kategóriába is sorolható (pl. munkaszámos gyűjtők).

Partner szerinti analitika (vevő és szállító

Páratlanul jó analitikát kérhet le az ügyviteli rendszerben. Az analitikák lekérhetők a könyvelési és a bizonylat devizájában is. Egyszerűen összeegyeztethető a főkönyvvel.

Kompenzációkezelés

A CobraConto.NET ügyviteli rendszerünk fel van készítve a vevőkompenzációk kezelésére, kompenzációs levél nyomtatására.

Automatikus könyvelési események generálása (árfolyamnyereség, -veszteség, skontó, árfolyam átértékelés)

Önnek nem kell számos gazdasági eseményt külön kikontíroznia, a rendszer automatikusan elvégzi azt a paraméterezések alapján.

ÁFA analitika, bevallás, pénzforgalmi ÁFA kezelése

Az ügyviteli rendszerbe előre ütemezhető az ÁFA bevallási időszakok és a rendszer annak megfelelően automatikusan elvégzi és tárolja azokat, így könnyedén visszanézhető, hogy mikor, milyen adattartalommal került feladásra az ÁFA bevallás. A rendszer fel van készítve arra is, hogy a pénzforgalmi ÁFÁ-s bizonylatoknál figyelje a részteljesítéseket és csak annak megfelelően tegye az ÁFA bevallásba.

Egyenlegközlő és fizetési felszólító levél

Az ügyviteli rendszerben a partnerek részére egyenlegközlő levél állítható ki. A fizetési felszólítások levélben és e-mailben is elküldhetőek. Az e-mailben küldendő fizetési felszólító leveleket a rendszer automatikusan elvégzi a megadott paraméterek alapján. A küldés sikeressége megtekinthető, visszanézhető.

Előkészítet bizonylatok kezelése (módosítás, törlés)

Az előkészített státuszú bizonylatok lehetőséget biztosítanak arra, hogy akár nem szakértelemmel bíró személy is felrögzítse a bejövő szállítói számlákat, pénztárt..stb, úgy hogy az a rendszerbe még élesen ne kerüljön be és a főkönyvbe ne látszódjon. Ezek tetszőlegesen törölhetők, módosíthatók.

Párhuzamos, két számlarend szerinti automatikus könyvelés

Az ügyviteli rendszer lehetőséget biztosít, hogy két számlarend szerint párhuzamosan automatikusan végezzük a könyvelést. A rendszerben az is megoldható, hogy az egyik számlarend szerint könyvelendő tételt csak arra a számlarendre könyvelje a másik számlarendre ne. Gyors, hatékony, automatikus kimutatás két számlarend alapján. Nem kell átforgatást végeznie, nem kell utólag átírogatnia, rögtön a bizonylat lekönyvelésekor automatikusan megtörténik mindkét számlarendre, ha pedig mégis az egyik eltérő és változtatnia kell rajta, akkor azt rögtön már a bizonylat könyvelésekor módosíthatja, így biztosítva a naprakész információt mindkét számlarend szerint!

  • Tetszőleges számú pénzügyi napló
  • kontírozási sablonok (gyakori gazdasági események)
  • ÁNYK-ABEV (ÁFA) bevallási nyomtatvány átadása
  • Párhuzamos könyvelés (Paralel ledger a Profi csomagban: tetszőlegesen két számlarendet alakítható ki az automatikus könyvelésre)
  • korábbi és sablon funkciók On-line kapcsolat a főkönyvvel

Próbálja ki ingyen!
Töltse le a DEMO-t!

Kérjen személyes
termékbemutatót!

Kérjen személyreszabott
árajánlatot!