Vállalatirányítási program: Készletkezelő modul

Készletkezelő modul

ÚJ: EKÁER rendszer kompatibilis

Az ügyviteli rendszer szállítólevél készítésekor képes az EKÁER rendszernek feladni a szállítandó árút és a rendszertől kapott EKÁER számot rögzíti a szállítólevélre.

ÚJ: Pénztárgép kapcsolat

Az új online pénztárgép illesztés segítségével a készletkezelés automatikusan megtörténi az ügyviteli rendszerben. Az ügyviteli rendszerünk a SAM4S NR-440-es elektronikus kasszához van illesztve. A pénztárgép ad és kér információt az ügyviteli rendszertől. A pénztárgépen keresztül számla is kiállítható.

Tetszőleges számú raktár

Az ügyviteli program része a készletkezelő modul. A készletnyilvántartó modul lehetőséget biztosít tetszőleges számú raktár kialakítására, amelyhez külön hozzáférési jogosultságok köthetők.

Előkészített, tervezett és véglegesített raktármozgások kezelése

Az ügyviteli programban a készletnyilvántartás során készíthető előkészített raktári mozgás, amely piszkozat még és később kerül véglegesítésre, továbbá az ügyviteli rendszer beállításától függően a számlatömb paraméterei alapján tervezett raktári mozgást is készíthet a számla, amely az áru kiadásakor, a raktáros véglegesíti és nyomtatja ki a raktárkiadási bizonylatot. A beszerzés kezelése is lehetőséget ad arra, hogy a beszerzés teljesítésekor beállítható, hogy végleges, előkészített, vagy tervezett raktári mozgást (bevételezést) készítsen a beszerzésmodul.

Szállítólevél készítés

Az ügyviteli program készletnyilvántartó moduljában a raktári kiadásból, vagy rögtön a kiadás során szállítólevél nyomtatható. Szállítólevél készíthető az értékesítő modul teljesítési objektumából is. A szállítólevél készíthető árral és ár nélkül. A szállítólevelek csoportosan a számlamodulban leszámlázhatók.

Listák: termékkarton, leltárlista, árrés-lista nyomtatása

Az ügyviteli rendszer lehetőséget biztosít különböző készletnyilvántartással és értékesítéssel, valamint beszerzéssel kapcsolatos információk kinyerésére.

Lekérdezések: termékmozgás adatok, bizonylatok

Az ügyviteli rendszer készletnyilvántartásában megtalálható raktári mozgások lekérdezhetőek, a bevételezésnél, kiadásnál készült bizonylatokat pdf-ben automatikusan tárolja a rendszer.

Forgalom listák

Készletnyilvántartás alapján termékkategóriák, könyvelési csoport, egyedi azonosítók, raktár és gyűjtőkód szerinti lekérhetők a forgalmi listák a raktárkezelő programból.

Egyedi azonosítók kezelése

Készletnyilvántartás kezeli az egyedileg azonosított termékeket is. Az ügyviteli rendszer a bevételezésnél és a kiadásánál (itt felkínálja a lehetőségeket) is megköveteli, az egyedi azonosítók feltüntetését amennyiben a rendszerben ez beállításra kerül a termék törzsadatoknál.

SARZS kezelése

A SARZS azonosítókkal, akár a termékek tárolásának, lejárati idejének beazonosítását is biztosítja a készletnyilvántartás.

Lejárati határidő kezelése

A készletnyilvántartásba feltüntethetjük bevételezésnél a termék lejárati határidejét. A SARZS, vagy egyedi azonosító segítségével a z ügyviteli program a kiadásnál feltünteti a választható tételeknél a lejárati határidőt.

Gyűjtőkódozás

A készletnyilvántartás különböző kimutatásainak elősegítésére a készletmozgásokat a különböző mozgás nemeken kívül még gyűjtőkódokkal is elláthatók. Egy tételhez tetszőleges számú gyűjtőkód rendelhető. Az ügyviteli programban szabadon definiálhatók a gyűjtők megnevezése (gép, munkaszám..stb.)

Import funkció

Bevételezés és kiadásnál az ügyviteli programban lehetőség van tömeges importadatok fogadására

Dokumentum, file csatolás

Az ügyviteli rendszerbe a termékek törzsadatán kívül a raktári mozgásoknál is lehetőség van csatolmányok, dokumentumok becsatolására.

Több deviza kezelése

Az ügyviteli rendszer készletnyilvántartásában is lehetőség van a termékeket több devizában tárolni, bevételezni. A mozgásárat a rendszer a könyvelési devizára számítja át.

Költség ráosztása tételenként és fejben

A készletnyilvántartásba vétel során a beszerzett termékekre különböző költségeket oszthatunk rá. Az történhet tételekre közvetlenül, de történhet értékszerinti súlyozással elosztva a bizonylaton szereplő termékekre.

Intrastat

Az ügyviteli rendszer az Intrastat bevallást is támogatja.

Terméktörzs

Tetszőleges számú árforma meghatározása (devizában is)

Az ügyviteli programban tetszőleges számú és típusú árformákat hozhatunk létre. Minden árformát meghatározhatunk különböző devizákban. A számlázó program automatikusan abban a devizában emeli be az árat az adott termékhez, amelyben a számla készül. Amennyiben a számla devizanemében nem talál árformát, úgy azt átszámolja az aktuális árfolyammal.

Akciós árkezelés (időszak megadásával)

A vállalatirányítási, ügyviteli programban az akciós árat időszakonként kezelhető. Az ügyviteli rendszer automatikusan az akciós árral számol, ha annál jobb ár nincs a partnerhez rendelve, illetve, ha nincs a partnerrel szerződéses ár. Az akciós árak előre felvihetők a rendszerbe az időintervallum megadásával, így lehetőség van előre felkészülni az akcióra.

Szerződéses ár kezelése (időszak megadásával)

Az ügyviteli rendszerben a terméknél, szolgáltatásnál megadható a partner szerződéses ára. A szerződéses árnál az a szerződés kezdő és vég dátumát is rögzítjük. A szerződéses ár esetén a partner számlájára a terméknél, szolgáltatásnál rögzített szerződéses ár kerül számlázásra, az akciós árat ilyenkor a rendszer nem veszi figyelembe.

Beszállítói árak rögzítése (időszak megadásával)

Az ügyviteli rendszerben a terméktörzshöz a beszállítói árakat rögzíthetjük. A beszállítói árakkal a készletkezelő modul dolgozik a beszerzésnél automatikusan felkínálja a rögzített árat.

Többnyelvű termékmegnevezés

Az ügyviteli rendszerben a termékek megnevezését korlátlan számú és típusú nyelven megadható. A számlázó, értékesítő és egyéb modulok a partner kommunikációs nyelvénél meghatározott nyelvet választják ki automatikusan és a számlára, ajánlatra ez alapján kerül feltüntetésre.

Tetszőleges számú kategorizálás lehetősége

A termékeket/szolgáltatásokat tetszőleges típusú és számú, egy terméket, akár több típusú kategóriákba sorolhatók. A kategória képzés az ügyviteli programban segít a különböző kimutatások elkészítésében, egy újabb dimenzió ad a kimutatások értékeléséhez.

Tetszőleges számú jellemzők felvétele

A termékekhez/szolgáltatásokhoz az ügyviteli program lehetőséget nyújt különböző jellemzők meghatározására és azok termékhez/szolgáltatáshoz való hozzárendeléséhez. Ezeknél a jellemzőknél meghatározható, hogy melyiket szeretné ha bizonylatokra is felkerüljenek! Könnyedén elkészítheti így a pontos információval ellátott ajánlatát, számláját!

Környezetvédelmi termékdíj adatok

Az ügyviteli programban lehetőség van megadni termékenként a termékhez tartozó termékdíj kódot, tömeget és a termékdíj típusát.

Statisztikai csoportok létrehozása

A statisztikai csoportok tetszőlegesen képezhetők. A statisztikai csoportoknál az ügyviteli programban egy átváltási arányszámot határozhatunk meg. (Például: 1 szálként nyilvántartott áru az 2 m, vagy az 1 dobozként nyilvántartott áru az 10 db.)

Megjegyzés, leírás

Az ügyviteli rendszerben nyelvenként a termékhez rendelhető, amely a számlán a tételsorban megjelenik. A leírás tetszőleges hosszúságú lehet.

Dokumentum, file, kép csatolható a termékhez

Az ügyviteli program minden moduljánál lehetőség van csatolmányok kezelésére, dokumentumokat, képek csatolhatók a rendszerbe.Próbálja ki ingyen!
Töltse le a DEMO-t!

Kérjen személyes
termékbemutatót!

Kérjen személyreszabott
árajánlatot!