Vállalatirányítási program: Értékesítés modul

Értékesítés modul

Az ügyviteli program az értékesítési folyamatokat hatékonyan támogatja, az ajánlat megírásától annak teljesítéséig nyomon tudja követni folyamatait!

Esemény rögzítése (eseménykezelő modul)

Az érdeklődést, az első telefonbeszélgetést az ügyféllel rögzítheti eseményként, ahol minden fontos információt felvehet, amely az ajánlatírásához szükséges.

Feladat felvétele (feladatkezelő modul)

Az ügyviteli programban telefonos, e-mailes megkeresést követően feladatot is vehet fel, amelyben rögzítheti, hogy a megkeresését követően mit kell elvégeznie és mikorra (pl. személyes bemutató, ajánlat készítésének határideje ..stb) Ezzel segítheti munkáját, hogy egy megkeresés sem maradjon kezeletlenül!

Ajánlatkészítése

Az ügyviteli rendszer segítségével különböző devizákban készítheti el ajánlatát. Az ajánlat nemcsak terméket, hanem szolgáltatást is tartalmazhat. Az ügyviteli program terméktörzsében mind a termékeket és szolgáltatásokat kezelhetjük, tetszőleges számú árformával, külön akciós és szerződéses árak rögzítésével. A terméktörzs felhasználásával pillanatok alatt, gyorsan elkészíthető az ajánlat a partnernél megadott kommunikációs nyelven. Az ügyviteli rendszer átlátható képet ad arról, hogy mennyi a nyitott ajánlatok összege, mennyi az elutasított ajánlatok összege. Hogyan teljesítenek az értékesítők. Az értékesítők is könnyedén látják az ajánlataikat és azokkal kapcsolatos feladataikat.

Megrendelés

A vevői megrendelés az ügyviteli rendszerben elkészített ajánlatból egy kattintással, villámgyorsan elkészíthető, kinyomtatható! Nincs felesleges újabb adatbevitel! Amennyiben ajánlatot nem készít, úgy rögtön a megrendelést is kitöltheti. A megrendelésen szereplő termékre, amelyhez raktárkezelés kötődik, a rendszer automatikusan elvégzi a foglalást.A cégelemzése máris bővült azzal, hogy hány ajánlatból lett megrendelés az adott időszakra, és/vagy adott értékesítőre. Lásson tisztán és becsülje meg cége forgalmát előre! tervezzen biztos alapokon!

Teljesítés

A beérkezett megrendelést követően a megrendelésből az ügyviteli programban egy kattintással generálhatunk teljesítést. A megrendelések részteljesítést is könnyedén kezelheti az ügyviteli programban. Lekérdezhető pillanatok alatt, hogy mely megrendelések várnak még teljesítésre.

Teljesítés lezárása, Számla, Szállítólevél

Az ügyviteli rendszerben a teljesítésből készíthetünk szállítólevelet és számlát is!


Próbálja ki ingyen!
Töltse le a DEMO-t!

Kérjen személyes
termékbemutatót!

Kérjen személyreszabott
árajánlatot!