Vállalatirányítási program: Beszerzés modul

Beszerzés modul

Beszerzési igények

Az ügyviteli rendszer az értékesítési folyamatokat hatékonyan támogatja, az ajánlat megírásától annak teljesítéséig nyomon tudja követni folyamatait!

Beszerzésekre árajánlatkérés készítése

A beszerzésekre árajánlat kérhető be több partnertől az ügyviteli programban. A beérkezett ajánlatokat rögzítését követően a program kiértékeli érték alapján, ezzel könnyen átlátható a többtételes ajánlatoknál, hogy mely a legkedvezőbb.

Beszerzések megrendelése

A kiértékelt beszerzői ajánlatok alapján, vagy akár közvetlen adatfelvitellel az ügyviteli rendszerben rendelés generálható. A lekérdezés menüpontban megtekinthető, hogy mely tételek állnak beszerzés alatt.

Beszerzések teljesítése

A beérkezett megrendeléseket rögzíthetők az ügyviteli rendszerben és a részteljesítések is felvezethetők. A teljesítés rögzítésével az ügyviteli program legenerálja automatikusan a raktárbevételt a megadott raktárba. Szolgáltatások esetén elhatárolással könyvelhetők a megrendelések.

Rendelések teljesítésének ellenőrzése

A beszerzések kezelését, az ügyviteli rendszer megkönnyíti, azáltal, hogy a rendeléseket állapotok alapján áttekinthetők. A rendelések lekérdezése információt ad arról, hogy mely termékek, a beszerzés tételeinek a teljesítése milyen státuszban van, mennyi a részteljesített és a teljesítetlen, illetve a teljesített.


Próbálja ki ingyen!
Töltse le a DEMO-t!

Kérjen személyes
termékbemutatót!

Kérjen személyreszabott
árajánlatot!